diumenge, 6 d’octubre del 2013

Projecte dels Dracs

Aquests dies a la classe continuem treballant el projecte dels Dracs.
Vam enviar una carta als pares i mares per demanar informació sobre els dracs, i a la classe han arribat dibuixos, fotografies, contes, titelles i joguines! Amb tot això he elaborat el Racó dels Dracs:




Cada dia, quan un nen/a porta alguna cosa per la classe hi ha un moment a la rotllana que el dediquem per explicar aquell material. Els nens/es aquests dies han pogut explicar què és el que han portat sobre els dracs, perquè ho han portat, d'on ho han tret, qui els ha ajudat... A més a més, hem anat observant els diferents dracs: el color, la forma de la cua, si tenien ales o no, si tenien banyes o no, si semblaven bons o dolents, si treien foc o fum...

Això ens va portar un dia a fer una classificació; vam posar tots els ninos al mig i els vaig proposar que posessin junts els que eren iguals. Primer ho van classificar per color i després, amb una mica d'ajuda, una nena va proposar de classificar-los per mida; aquí teniu els petits, els mitjans i els grans:



I pel que fa a la plàstica, teníem moltes ganes de fer un drac gegant per decorar la porta, i així ho hem fet! Hem tingut molta feina però ha sigut molt divertit! L'hem fet enganxant papers de seda de diferents tonalitats de verds, i la cara, les escates i les ales les hem pintat amb ceres; aquí en teniu el resultat:




1 comentari:

  1. Heu fet unes activitats molt interessants i us ha quedat un drac preciós sobre la porta.
    Teniu una classe molt bonica, quines cadires més divertides!
    Bona setmana!
    Carme

    ResponElimina