dilluns, 24 de març del 2014

Motricitat fina

Fa molts dies vaig veure al fantàstic bloc Petit món una entrada que em va agrada molt: jocs tranquils

De seguida li vaig preguntar més detalls a l'Anna per poder-ho implantar a l'escola, i gràcies a la seva ajuda ja tenim les safates de Motricitat Fina a Infantil!

Hem elaborat 25 safates que permeten desenvolupar la motricitat dels nens i nenes i les hem col·locat en una aula polivalent per tal que totes les classes d'Infantil puguin anar allà a jugar amb aquests racons. Hem fet una safata per cada nen i hem pensat que la millor organització és que les safates no es mouen de la taula, sinó que són els nens/es qui canvien de safata quan han acabat l'activitat.

Amb la meva classe de P4 ja els hem començat a fer servir i els nens estan encantats amb els jocs que fan "que les mans tinguin més força per escriure i dibuixar millor"!

Aquí us deixo les fotografies, a veure si algú s'anima a implantar-los a la seva escola:



2 comentaris:

 1. Ana,
  comparteixo amb tu que el blog Món infantil és genial i felicito a l'Anna que amb la seva entrada t'hagi motivat a fer aquestes activitats.
  Nosaltres en tenim un similar que és els calaixets dels dits fins i funciona molt bé. http://ferdemestres.blogspot.com.es/2013/11/els-calaixets-dels-dits-fins.html
  Gràcies per compartir les teves experiències
  Carme

  ResponElimina
 2. M'interessa i ja no està disponible. Les podries penjar d'una altra forma?

  ResponElimina