diumenge, 13 de setembre del 2015

Inside out

Ahir finalment vaig poder anar a veure la pel·lícula Inside Out (Del revés en castellà) al cinema Verdi en versió original. 

Ja m'havien avisat que m'encantaria la pel·lícula, però de veritat és que és el millor que s'ha fet en animació infantil des de Monstruos S.A. Com sabeu, és una pel·lícula que parla de les emocions que sent una nena d'11 anys en plena pre-adolescència; però va molt més enllà d'això. Explica d'una forma súper creativa el procés que fem tots a l'hora de gestionar les nostres emocions i com les experiències que vivim influeixen en els nostres records, la nostra memòria i el nostre benestar. Trobo genial la idea de plasmar en boles de colors les vivències que tenim durant el dia, i que cada una sigui del color de l'emoció que hi ha predominat. 

Des del meu punt de vista, és una pel·lícula obligada per tots els educadors/es i per tots els nens i nenes de 10 a 14 anys, crec que se'n poden extreure un munt de reflexions i converses! També crec que no és una pel·lícula adequada per nens i nenes petits, és massa abstracte i no en poden treure tot el seu suc. 

Aquí us deixo amb el tràiler i unes quantes imatges d'Inside Out; espero que moltes escoles la vegin amb els seus alumnes!


1 comentari:

  1. A nosaltres també ens va agradar moltíssim, crec que és una gran eina per començar a parlar del món de les emocions amb els infants, de tot allò que senten i del perquè...

    ResponElimina