dimarts, 24 de setembre del 2013

Propòsits pel nou curs

Hola de nou a tots i totes!

Aquest bloc porta molts mesos aturat, però no he deixat de veure les entrades dels vostres fantàstics blocs cada dia! 
Comença un nou curs, aquest any sóc tutora de P4, i em proposo escriure en el bloc cada setmana, a veure si arribo a final de curs podent dedicar al bloc el temps que es mereix! Amb el començament de curs tots ens proposem nous propòsits pel que fa a la nostra tasca docent; els meus són aquests:

  1. Seguir aprenent activitats d'Educació Emocional per ensenyar als nens/es a ser més feliços a l'escola (per això vull aplicar tots els continguts apressos al Postgrau d'Educació Emocional)
  2. Aprendre sobre didàctica de les matemàtiques, per tal d'ensenyar-les de forma manipulativa i comprensible (per això estic fent un curs on-line que us recomano molt: aprendiendomatematicas.com)
  3. Aprendre a desenvolupar projectes que parteixin dels interessos dels nens/es de la classe i que integrin les 8 intel·ligències múltiples (per això no he trobat cap formació encara, me'n recomaneu alguna? Però el Javier Bahón va venir a fer un curs a la meva escola que va ser molt inspirador i que em va donar ànims per afrontar aquest difícil repte!).
Espero tornar ben aviat per explicar-vos el primer projecte d'aquest curs, mentrestant us deixo amb un vídeo de l'any 1961, on es veu un mestre que treballa les matemàtiques a través de les regletes, és molt interessant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada