dimarts, 27 de novembre del 2012

Poemes de Nadal - Infantil

Crec que una de les coses més boniques que podem preparar a l'escola mentre esperem que arriba el Nadal és aprendre un Poema de Nadal.

Quan els nens i les nens aprenen un poema estan treballant el llenguatge, la concentració, l'esforç, la superació de la vergonya, la memòria, l'entonació... Sobretot quan el nen o la nena es col·loca davant de la classe per ensenyar-nos que s'ha après tot el poema de memòria és un moment màgic, ja que està totalment connectat amb el seu món emocional.

Considero que no s'hauria de perdre aquesta tradició a les escoles ni a les cases, perquè oferir al nen o a la nena uns minuts de protagonisme en el dinar de Nadal li proporcionen una gran dosi d'autoestima i benestar. Tots hem passat nervis dient el poema davant de tota la família, però sabem que després ens hem sentit satisfets i feliços d'haver-ho aconseguit.

És per això que he elaborat un recull de poemes que els nens i nenes d'Infantil poden aprendre pel Nadal; això sí, amb un gran esforç per part dels mestres i amb molta paciència i temps!

Espero que us siguin útils!


Poema Desembre Poema El Nadal Ja Ha Arribat Poema Bon Nadal! Poema Aquest Nadal Poema de Nadal Poema Bon Nadal

3 comentaris:

  1. unos poemas chulísimos. Me ha gustado tu blog, desprende "dulzura". Tienes una nueva seguidora. Un saludo y te invito a visitar el mío: "laclasedemiren.blogspot.com"

    ResponElimina
  2. Muchas gracias por tu comentario, me animas a seguir creando !!! Ahora mismo voy a cotillear tu blog!

    Hasta pronto!

    ResponElimina